Manşetler Surmanset

“Bu Rezalete Kim Dur Diyecek?”

Bölgemizin tanınmış simalarından Şakir Şükrü Erdöl’ün “Bu Rezalete Kim Dur Diyecek?” başlığı ile gündeme taşıdığı konu aslında herkesin şikayetçi olduğu fakat konuşmadığı bir sorunu gündeme taşıdı. Erdöl, Kocaeli’de faaliyet gösteren özel..

“Bu Rezalete Kim Dur Diyecek?”

Bölgemizin tanınmış simalarından Şakir Şükrü Erdöl’ün “Bu Rezalete Kim Dur Diyecek?” başlığı ile gündeme taşıdığı konu aslında herkesin şikayetçi olduğu fakat konuşmadığı bir sorunu gündeme taşıdı.

Erdöl, Kocaeli’de faaliyet gösteren özel halk otobüslerinin hijyenik olmayan ve bakımsız durumlarından dert yanarak, denetimlerin sıklaştırılmasının gerekliliğine vurgu yaptı. Bir çok kişininde sosyal medya üzerinden yorumlarla destek verdiği Şakir Şükrü Erdöl yaşadığı olumsuz durumu sosyal medya hesabından şu şekilde anlattı:

“BU REZALETE KİM DUR DİYECEK”

“Vatandaşın parasını sayarak kullandığı mikrop yuvaları bunlar,kocaeli büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren özel halk otobüslerinin halleri içler açısı, sağlıksız ve mikrop yuvasına dönmüş araçlarda yolculuk eden vatandaşlar her türlü hastalığa yakalanma riski ile kucak kucağa seyahat ediyor, gerek büyükşehir,gerekse özel halk otobüslerinin hemen hemen hiçbirinde imdat çekicide bulunmuyor, inşaallah mülki amirler sesimize kulak verirlerde bu olumsuzluklar ivedi olarak çözülür,tabii medya sektörüde sesimize kulak verir aracı olursa…”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL