Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“İLKÇEV “Ayla” Filminde Buluştu” kilitlendi İLKÇEV “Ayla” Filminde Buluştu | Kocaelide Bugün
Güncel Kültür Sanat Manşetler

İLKÇEV “Ayla” Filminde Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında, ‘GEÇ KALMA, ZİNDE KAL’ Projesi kapsamında gençlere sinema etkinliği düzenlendi. Gençlere yönelik yaptığı etkinlik ve faaliyetlere bir yenisini ekleyen İLKÇEV,..

İLKÇEV “Ayla” Filminde Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında, ‘GEÇ KALMA, ZİNDE KAL’ Projesi kapsamında gençlere sinema etkinliği düzenlendi.
Gençlere yönelik yaptığı etkinlik ve faaliyetlere bir yenisini ekleyen İLKÇEV, gençlerin talepleri doğrultusunda çeşitli hizmetler gerçekleştiriyor. Sinema günleri etkinliği çerçevesinde İLKÇEV izcileri ve izci liderleri beraber sinemaya giderek değişik bir gün geçirmeleri adına film seyretme etkinliği düzenlendi.

Geç Kalma, Zinde Kal Projesi Koordinatörü ve İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Başoğlu yaptığı açıklamada; Kore savaşı gazilerini anarak; Türk askerinin yüreğinin büyüklüğünün ve temizliğinin tanıkları olmasını sağladıklarını söyleyerek, amacı gençliğe hizmet olan İLKÇEV derneği değişik etkinliklerle gençlere hayatı sevdirmeyi amaçlıyor. Geziler, kamplar, sinema gibi sosyal ve kültürel faaliyetler kısaca her şey onlar için” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL