Manşetler Politika Surmanset

Tarhan ve CHP Çayırova’dan Gazetemize Ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ile yönetimi gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Milletvekili Tarhan ve İlçe Başkanı Kaya’ya ziyaretlerinde CHP Meclis Üyeleri Abdül..

Tarhan ve CHP Çayırova’dan Gazetemize Ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ile yönetimi gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Milletvekili Tarhan ve İlçe Başkanı Kaya’ya ziyaretlerinde CHP Meclis Üyeleri Abdül Kadir Honca, Ata Savaş Durak, Dursun Yıldız, Hüseyin Tarakçı, Halis Koç ve Kemal Karagül ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar’da eşlik etti.

Yayın hayatına kısa süre önce başlayan Kocaeli’de Bugün Gazetesi için hayırlı olsun temennilerini ileten Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP’li yöneticiler, gazetemiz personeline de çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren Gazetemiz kurucularından, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Özan ise ziyaret ve hayırlı olsun temennilerinden ötürü Kocaeli Milletvekili Tarhan ve İlçe Başkanı Kaya nezdinde tüm yöneticilere teşekkürlerini sundu.

Ülke ve yerel gündem ile alakalı önemli konulara değinen Milletvekili Tarhan’ın açıklamalarını Pazartesi günü Kocaeli’de Bugün Gazetesinden okuyabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL