Şengün “Milletimizin Saadet İktidarına İhtiyacı Var”

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kadın Kolları  Kocaeli İl Başkanı Reyhan Şengün gazetemizi ziyaret etti. Kocaeli Milletvekili adayı Reyhan Şengün’e,  Kocaeli’de  Bugün gazetemize yaptığı ziyarette..

Şengün “Milletimizin Saadet İktidarına İhtiyacı Var”

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kadın Kolları  Kocaeli İl Başkanı Reyhan Şengün gazetemizi ziyaret etti.

Kocaeli Milletvekili adayı Reyhan Şengün’e,  Kocaeli’de  Bugün gazetemize yaptığı ziyarette Çayırova ilçe kadın kolları başkanı Aynur Çalışkan Karaca, il ve ilçe yöneticileri ile Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu’da eşlik etti.

Gazetemiz İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten tarafından karşılanan Şengün ve beraberindeki heyetin ziyaretinde gündem değerlendirmesinde yapıldı.

Reyhan Şengün ziyaret esnasında  Saadet Partisi olarak seçim çalışmaları sürecini ve genel durumu özetledi. Şengün “ bugüne kadar seçim çalışmalarımız sırasında hiçbir kötü davranışla karşılaşmadık. Halkımız Saadet Partisine olan ihtiyacı anladı. Devleti ayakta tutan Adalet ve Üretim’dir. Saadet Partisi olarak Adaletin sağlandığı, üretimin gerçekleştirildiği bir ülke, bir dünya istiyoruz.” dedi.

Şengün” biz Saadet Partisi olarak bu ülkeyi yönetmeye talibiz. İnsanımızın dünya ve ahiret saadetine ermesini arzuluyoruz.” diyerek sürdüğü konuşmasında Kocaeli’nin her bir köşesinde yaptığımız ziyaretlerde halkımızın gösterdiği sevgi ve yakınlık Saadet özleminin arttığının işaretidir ve inanıyoruz ki 24 Haziran seçimlerinde Saadet Partisi olarak güçlü bir şekilde Meclis’te olacağız ve halkımızın özlem ve beklentilerini yapacağımız çalışmalarla gidereceğiz.

Gazetemiz İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkereten ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kocaeli Milletvekili adayı Reyhan Şengün’e başarı dileklerini iletti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL