Güncel Manşetler Politika

Afrin temizlenmeli,Münbiç ve diğer fitne kaynakları yerle bir edilmelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Anamızın duasıyla geldik, hocanın selasıyla da gideriz. Türkiye’nin önünde mutlaka aşması ve sonuçlandırması gereken üç ayaklı terör sorunundan ikincisi elbette PKK, diğeri..

Afrin temizlenmeli,Münbiç ve diğer fitne kaynakları yerle bir edilmelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu.
Anamızın duasıyla geldik, hocanın selasıyla da gideriz.

Türkiye’nin önünde mutlaka aşması ve sonuçlandırması gereken üç ayaklı terör sorunundan ikincisi elbette PKK, diğeri ise güney sınırlarımız boyunca zehir kusan PYD/YPG nifakıdır.

Bir terör örgütünün destek almadan, yardım görmeden yaşama şansı yoktur.Türkiye aslında hem terör örgütleriyle, hem de destekçileriyle mücadele etmektedir.Gabar’da, Bestlerdereler’de, Cudi’de, Tendürek’te karşımızda yalnızca PKK yoktur.

Ya da sınırlarımızın hemen dibi PKK’nın Suriye ayağı PYD/YPG’den ibaret değildir.Zalimler terör örgütlerini cinayet ve ihanet planlarında vicdansızca kullanmaktadır.Türkiye’nin, kiralık terör örgütleriyle teslim alınması, boyun eğdirilmesi, milli ve tarihi haklarından tavize yanaşması dayatılmaktadır.Karanlık operasyonların sebebi budur.

ABD, Suriye’nin Kuzeyi’nde PKK/PYD/YPG’yle gayri meşru birliktelik içindedir.

Düşününüz, ABD lafa gelince müttefikimizdir.Hatta stratejik ortağımızdır.Geldiğimiz bu aşamada bunların ne kadar gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu belli ve belirgin olmuştur.ABD Suriye’de terörü ve teröristleri himaye etmektedir.

ABD’nin YPG aşkı kara sevdaya dönüşmüş, silah ve mühimmatla kanlı ortağını ödüllendirmeye devam etmiştir.Yazıklar olsun ki, ABD Türkiye’ye kast etmek için kuyruğa giren katillerin ümit aşısı, geçim kapısı haline gelmiştir.Bu namertlik ABD’nin tutunduğu siyasi zemini çatlatacak, insanlık aleminde tartışmaya açacaktır. Beklentimiz de budur.ABD’nin terörle eşitlenmesi, terörizmle koyun koyuna girmesi züldür, zulümdür, zorbalıktır.Bu ülkenin her tarakta bezi, her taşın altında eli, her telde parmağı, her saldırganlıkta izi vardır.

 Terör örgütlerine sözde ordu kurdurulması ne demektir?

ABD, böylesi bir kepazeliğe nasıl onay vermiş, ne hakla teşvik etmiştir?

Terör örgütü PKK/PYD/YPG’den sınır muhafız birlikleri adında ordu kurulursa, bundan sonra dünyanın huzur ve istikrarından, ülkeler arası kalıcı ilişki ve işbirliğinden kimler, nasıl bahsedebileceklerdir?

ABD’nin Vahşi Batı saplantısından, beli silahlı kovboylardan müteşekkil çete mantığından kurtulamaması tek kelimeyle ayıptır, ahlaksızlıktır.

Bu ne rezalettir, nasıl bir ihanettir?Sınır demek devlet demektir.Sınır demek egemenlik alanlarının çizildiği yer demektir.Ordu demek aynı zamanda devlet emaresi, bağımsızlık alametidir.ABD, PKK-PYD’ye devlet kurmuştur da bizim mi haberimiz olmamıştır?Terör devletinin mimarisi tamamlanmıştır da, Türkiye mi bunu öğrenememiştir?

Türkiye şu saatten sonra, herkes şerefi kadar konuşsun dese, inancım odur ki, hayat boyunca çıtını çıkarmayacak, suspus birbirini kollayacak pek çok hasım devlet ve odak kendisini gösterecektir.

Milletçe ne kimseye muhtaç olduk, ne de kimseye minnet ettik.Anamızın duasıyla geldik, hocanın selasıyla da gideriz.

Ancak, Türkiye’ye parmak sallayanları, tehditvari ve emrivaki bir dille Türk milletini dize getirmeyi aklından geçirenleri anasından doğduklarına pişman ederiz.Biz muzaffer ve muktedir bir milletiz.Gürültüye pabuç bırakmayız.Çizmeyi aşanlara eyvah dedirtecek, aman diletecek güçteyiz.Zira eyvallahımız ve evhamımız yoktur.

Suyu çekilmiş değirmene dönen ABD ve küresel vandalizmin karşısında düğme ilikleyecek, baş eğecek karakter ve seciye bozukluğu Allah’a şükür Türk milletine yabancı ve uzaktır.

Bu itibarla, Türk devleti bütün milli güç unsurlarıyla terörizmi kaynağında imha etmek için harekete geçmelidir.

Aksi halde Türkiye’nin yeni bir istila planı düşman kampında toplanan utanmazların gizli ajandasındadır.

Afrin’e bir şafak vakti girip, terör koridorunun Akdenizle bağlantı yollarını kesmek, teröristlere Türk milletinin demir yumruğunu ve hakikat dolu müdahalesini göstermek helal-i hakkımızdır.

Afrin temizlenmeli, Münbiç ve diğer fitne kaynakları, adi terör kampları, terörist üreme alanları yerle bir edilmelidir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL