Genel Güncel Kültür Sanat Manşetler

AHBAP Kocaeli’ye Plaket

Hereke Vatan Ortaokulu Müdürü Serap Baykurt, AHBAP Kocaeli İl Temsilciliği’ne plaket verdi. AHBAP Kocaeli İl Temsilciliği geçtiğimiz aylarda Hereke Vatan Ortaokulu Müdürü Serap Baykurt’tan gelen istek üzerine okula kütüphane yapmıştı…

AHBAP Kocaeli’ye Plaket

Hereke Vatan Ortaokulu Müdürü Serap Baykurt, AHBAP Kocaeli İl Temsilciliği’ne plaket verdi.

AHBAP Kocaeli İl Temsilciliği geçtiğimiz aylarda Hereke Vatan Ortaokulu Müdürü Serap Baykurt’tan gelen istek üzerine okula kütüphane yapmıştı. Öğrencilerle dostluk kuran AHBAP Kocaeli gönüllüleri okulu sık sık ziyaret ederek, öğrencilerle ağaç dikip, eğitici filmler izledi. Okul Müdürü Baykurt da AHBAP Kocaeli’ye okula sağladığı katkılardan dolayı okul adına bir plaket verdi. Müdür Baykurt, “Okulumuza yaptığınız kütüphane için sizlere teşekkür ederiz. Okulumuza kütüphane yapmakla kalmayıp, 10 Kasım’da da bizi yalnız bırakmayıp okul bahçemizi yeşillendirdiğiniz için de ayrıca  teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz ile kurduğunuz dostlukların ve yaptığınız iyiliklerin devamını diliyorum.” dedi.
KİTAP KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR
Okul Müdürü Baykurt’tan sonra konuşan AHBAP Kocaeli İl Temsilci Vekili Devrim Aşan, “Bize layık gördüğünüz bu hediyeyi büyük bir onurla kabul ediyoruz. Bu hediyeyi önce gönüllülerim adına daha sonra da bizleri bir araya getiren Genel Başkanımız Sayın Haluk Levent adına alıyorum. Okula ziyaretlerimiz devam edecektir. Biz AHBAP Kocaeli gönüllüleri olarak bizden yardım isteyen bütün okullara ulaşacağız. Doğu illerine kitap gönderme kampanyalarımızda son sürat devam ediyor. Bizi yalnız bırakmayan Kocaeli halkına ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL