Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Çocuk Evleri Sitesini ziyaret etti. | Kocaelide Bugün

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Çocuk Evleri Sitesini ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Yahya Kaptan Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vali Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı..

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Çocuk Evleri Sitesini ziyaret etti.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Yahya Kaptan Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü tarafından karşılanan Bakan’a ziyarette, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz ile AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan  eşlik etti.
Yahya Kaptan Çocuk Evleri Sitesi Çok Amaçlı Salonunda 0-12 yaş grubundan toplam 77 çocuğumuzla bir araya gelen Bakan,Vali ve protokol üyeleri, çocukların büyük ilgi ve sevgisiyle karşılaştılar.
Çocuklarla tek tek ilgilenen Bakan ve Vali, onlarla bir süre sohbet ederek,  çeşitli hediyeler verdiler.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya Yahya Kaptan Çocuk Evleri Sitesini ziyaretlerinin ardından ilimizden ayrıldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL