Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Aksoy "bayramlarımız, gelecek nesillere bırakacağımız en güzel toplumsal mirasımızdır" | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Aksoy “bayramlarımız, gelecek nesillere bırakacağımız en güzel toplumsal mirasımızdır”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Kurban bayramı mesajı yayınladı. Saygıdeğer Kocaeliler; Millet olma irademizi canlı tutan, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını güçlendirerek, manevi hassasiyeti geliştiren bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın..

Aksoy “bayramlarımız, gelecek nesillere bırakacağımız en güzel toplumsal mirasımızdır”
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Kurban bayramı mesajı yayınladı.
Saygıdeğer Kocaeliler;
Millet olma irademizi canlı tutan, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını güçlendirerek, manevi hassasiyeti geliştiren bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Yüreklerde kurulan gönül köprüleri ile uzağı yakın eden bayramlar, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, soframızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissettiğimiz mübarek ve mukaddes günlerdir.
Bunun içindir ki bayramlarımız, gelecek nesillere bırakacağımız en güzel toplumsal mirasımızdır. Millet olma şuurunu derinden hissettiğimiz bu özel günlerde; fakirliğin gururu ile kimsenin kapısını çalamayanları, yolları gözleyen yaşlı ve kimsesizleri, başının okşanmasına hasret öksüz ve yetimleri, şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek,  gönüllerini alalım ve bu mutluluğu onlarla paylaşalım.
Ne mutlu bizlere ki manevi değerlerimizi muhafaza ederek, toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı adalet ve merhametle, sevgi ve kardeşlik temelini de esas alan bir yüksek medeniyete ve bir yüksek kültüre mensubuz.
 Bu yüksek mensubiyet dolayısıyladır ki, insani değerlerin aşındığı, bireyciliğin ve bencilliğin toplumsal huzuru ve barışı tehdit ettiği çağımızda; en merhametli, en yardımsever ve en barışçı toplumlardan biri olma özelliğini sürdürmekteyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; değerli Kocaelili hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL