Aksoy Kandıra Muhtarlarıyla Bir Araya geldi

Kandıra İlçesi Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Suat Yıldız,  Kandıra Kaymakamı  Mehmet Ünal, İl Emniyet Müdür Vekili   Kaan Yıkılmaz, İl..

Aksoy Kandıra Muhtarlarıyla Bir Araya geldi

Kandıra İlçesi Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi.

Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Suat Yıldız,  Kandıra Kaymakamı  Mehmet Ünal, İl Emniyet Müdür Vekili   Kaan Yıkılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı  Halit Bostan, Kandıra Muhtarlar  Dernek Başkanı Mustafa Satılmış, Kamu kuruluşlarının İl ve İlçe Müdürleri ve Kandıra İlçesi Muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “ 31 Mart mahalli idareler seçimlerinden sonra ilk muhtarlar toplantımızı Kandıra’da gerçekleştiriyoruz. Yerel yönetim seçimlerinde kazanarak, bu göreve seçilmiş olan bütün muhtarlarımıza başarılar diliyorum, onları tebrik ediyorum. Muhtarlarımızla belirli aralıklarla bir araya geliyoruz, onların taleplerini yerinde dinliyoruz.  İlgili kurum müdürlerimizle birlikte bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz ve ilgili kurumlarımızla muhtarlarımızın taleplerini not alıyor, daha sonra neler yapabilirsek onları inceleyerek, kendilerine dönüş gerçekleştiriyoruz.”diyen  Vali, toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu.

Toplantının ardından Vali Hüseyin Aksoy, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdürlerine  talimat verdi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL