Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Aksoy,Sekban ve yönetimini kabul etti | Kocaelide Bugün

Aksoy,Sekban ve yönetimini kabul etti

Darıca Yaşlılarla Dayanışma Dernek Başkanı ve Yönetimi Vali Aksoy’u Ziyaret Etti   Darıca Yaşlılarla Dayanışma Dernek Başkanı Kudret Sekban ve yönetim kurulu üyeleri  Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çalışmaları ve devam..

Aksoy,Sekban ve yönetimini kabul etti

Darıca Yaşlılarla Dayanışma Dernek Başkanı ve Yönetimi Vali Aksoy’u Ziyaret Etti

 

Darıca Yaşlılarla Dayanışma Dernek Başkanı Kudret Sekban ve yönetim kurulu üyeleri  Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında bilgi sunumunda bulundular ve kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan yaşlılarımız, toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri olduğunu belirten Vali Hüseyin Aksoy, yaşlılarımızın elleri öpülüp, hatırları sorularak, sorunlarının çözümüne yardımcı olunmasına ve gönüllerinin hoşnut edilmesine vesile olan  Darıca Yaşlılarla Dayanışma Dernek Başkanı Kudret Sekban ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine  çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL