Artvinliler Konfederasyonu

Özlemle beklenen Artvinlilerin Konfederasyon olma hayali gerçekleşiyor. Kocaeli’den Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu, İstanbul’dan Kafkas Artvin Dernekler Federasyonu ve Bursa’dan Artvin Kafkas Dernekler Federasyonu, Bursa’da Özçelik Et Dünyasında bir araya..

Artvinliler Konfederasyonu

Özlemle beklenen Artvinlilerin Konfederasyon olma hayali gerçekleşiyor.

Kocaeli’den Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu, İstanbul’dan Kafkas Artvin Dernekler Federasyonu ve Bursa’dan Artvin Kafkas Dernekler Federasyonu, Bursa’da Özçelik Et Dünyasında bir araya gelerek Tüzüğe son şeklini vererek Konfederasyon Çalışmalarında sona gelindi.

Konfederasyonun ilk olağan kongresinin 08.08.2018 tarihinde Artvin’de yapılması yönünde oybirliği ile karar verildi.

Konfederasyonun Merkezi İstanbul olacak. Yönetim kurulu 21 kişi olacak ve Her Federasyon kongreye 50 delege ile katılım sağlayacak.

İsim olarak “Artvinliler Konfederasyonu” üzerinde oy birliği ile karar verildi. Birlik ve beraberlik noktasında tüzük yapılanma çalışmasına  katılım gösteren başkanların memnuniyeti, görülmeye değerdi.

Tüzük çalışmasına katılanların isimleri; Osman Çelik (Bursa), Yusuf Ustahanlı (Bursa ), Can Zengin (Bursa), Feyyaz Demir (Bursa), Abdullah Birgül (Bursa).

Cafer Ay (İstanbul), İsmail Dalkılıç (İstanbul), Ali İhsan Kılıç (İstanbul), Levent Topaloğlu (İstanbul).

Mikail Kalyoncu (Kocaeli), Ali Tokgöz (Kocaeli), Ayhan Ayıldız (Kocaeli), Fuat Ellibeş (Kocaeli), Selçuk Çelebi (Kocaeli)

Katılımcıların gözetiminde tüzük çalışması gerçekleşti. Konfederasyonun 10 gün içersinde merkezi İstanbul’da olacağından resmi başvurunun İstanbul Valiliğine münacatı gerçekleşecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL