Başbakan Yardımcısı Işık, Trabzon Tanıtım Günlerinde

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Kocaeli’de etkinlikleri kapsamında  Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Odası ve Kocaeli Trabzonlular..

Başbakan Yardımcısı Işık, Trabzon Tanıtım Günlerinde
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Kocaeli’de etkinlikleri kapsamında  Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Odası ve Kocaeli Trabzonlular Derneğinin destekleriyle düzenlenen ve 22 Şubat’ta açılışı gerçekleşen Trabzon Tanıtım Günleri etkinliğini ziyaret ettiler.
Ziyarette; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu eşlik etti.
Başbakan Yardımcı Işık ve Vali Aksoy, Trabzon Tanıtım Günlerinde, Trabzon’un yöresel ürünleri ve kültürünün sergilendiği stantları gezdiler.
22 Şubat’ta açılışı gerçekleşen ve yoğun ilgiyle takip edilen Trabzon Tanıtım günleri etkinliği, vatandaşlarımız tarafından 25 Şubat Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL