Başkan’dan Gençlere YKS’de Başarı Dileği

Gençlerin bütün geleceğini etkileyecek ve belirleyecek üniversite giriş sınavı olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) hafta sonu gerçekleşecek. Konuyla ilgili bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sınava..

Başkan’dan Gençlere YKS’de Başarı Dileği

Gençlerin bütün geleceğini etkileyecek ve belirleyecek üniversite giriş sınavı olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) hafta sonu gerçekleşecek.

Konuyla ilgili bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sınava girecek olan bütün öğrencilere başarı diledi. Başkan Karaosmanoğlu mesajında; “Sevgili gençler, önünüzde hayatınızı derinden etkileyecek önemli bir sınav var. Bunun için yıllarca çalıştınız, didindiniz. İnanıyorum ki, bu emeğinizin karşılığını alacaksınız. Allah çalışan kuluna yardım edecektir.

Sizler sınavda göstereceğiniz başarıya göre yerleştirileceğiniz eğitim programlarında alacağınız eğitim ve gayretlerle, 2053’ün ve 2071’in lider ve öncü Türkiye’nin geleceği olacaksınız. Ülkemizin sizlerin çalışmasına, zekâsına ve buluşlarına ihtiyacı var. Göstereceğiniz başarılar sizi, ailelerinizi ve milletimizi onurlandıracaktır. Biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak devletimizle birlikte sağladığımız imkânlarla her zaman yanınızdayız ” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu sözlerini, “Sınavda kaç puan alırsanız alın, neticede bu sizin, ülkemize hizmet ve milletimizi dünyaya öncü ve örnek hale getirme azminizden geri bırakmasın. Bu bir yarıştır. Bu nedenle netice her ne olursa olsun. Sizler her zaman ailelerinizin ve bizim en değerli varlığısınız, bunu asla unutmayın. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” diyerek tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL