Bayrak,Çayırovalı kadınlarla buluştu

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, bugün sabah İYİ Parti Kadın Kolları ve İlçe SKM tarafından organize programda Çayırovalı kadınlarla buluştu. Yenimahalle’de düzenlenen programa Belediye Başkan Adayı İlhami..

Bayrak,Çayırovalı kadınlarla buluştu

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, bugün sabah İYİ Parti Kadın Kolları ve İlçe SKM tarafından organize programda Çayırovalı kadınlarla buluştu.

Yenimahalle’de düzenlenen programa Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın yanı sıra İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İYİ Parti SKM Başkanı Mehmet Saraç, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Binnur Akın, geçtiğimiz genel seçimlerde İYİ Parti Kocaeli’den Milletvekili Adayı olan Gönül Vursal, İlçe yönetcileri ile çok sayıda Çayırovalı vatandaş katıldı. Programda ilk olarak söz alan İlçe SKM Başkanı Mehmet Saraç, tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarak seçimlerde kadınların ne kadar önemli bir rolü olduğu belirten kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Akabinde sözü alan Kadın Kolları Başkanı ise Çayırova’da kadınlar olarak yoğun bir çalışma temposu ile Başkan Adayı İlhami Bayrak için aralıksız mesai harcayacaklarını dile getirdi.

UZUNAL: SİZLER OLMADAN OLMAZ

Kadın Kolları Başkanı ardından ise sözü İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal aldı. Tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Uzunal: “Biz şunu çok iyi biliyoruz ki kadınlarımız olmadan bu seçimi kazanamayız. Genel Başkanımızın önderliğinde cesurlar hareketinde yer alan tüm kadınlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Kadınlarımız ev ekonomisini en iyi bilen kişilerdir. İçinde bulunduğumuz süreçte ise ev ekonomisini ne zor şartlar altında idame ettirdiklerini çok iyi biliyoruz. İYİ Parti olarak hanım komisyonumuzun kıymetli üyeleri ve gönlü bizlerden yana olan tüm hanım kardeşlerimiz ile sahada olacağız” dedi.

BAYRAK: EN BÜYÜK DESTEĞİ ÇAYIROVALI KADINLARDAN GÖRECEĞİZ

İlçe Başkanı Uzunal’ın konuşmasının ardından ise sözü Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak aldı. Katılımcılara teşekkür eden ve kadınların hayatın her alanında olumlu manada ciddi farklar yarattığını belirten Bayrak: “Bu süreçte en büyük desteği inanıyorum ki Çayırovalı hanım kardeşlerimizden göreceğiz. Bugün burada işlerinden evlerinden feragat ederek bizlere zaman ayıran tüm hanım kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Yine bugün burada olmayan fakat bizleri Çayırova sokaklarında her gördüğünde desteklerini sunan, dualarını esirgemeyen tüm Çayırovalı hanımlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler bu teveccühe layık olmak adına var gücümüzle çalışmaya ve Çayırova’yı Çayırovalılarla birlikte yönetme idealimize ulaşmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

BAYRAK: İŞSİZ ÇAYIROVALI KALMAYACAK

Çayırova’da Başkan seçilmesi halinde hiçbir evde işsiz genç kalmayacağını belirten Başkan Adayı Bayrak: “Çayırova’da kıymetli annelerimiz bizleri her gördüğü yerde işsiz olan üniversite mezunu çocuklarını anlatıyorlar. Bu sadece ilçemizin değil ülkemizin kanayan bir yarasıdır. Ama ben şunu rahatlıkla sizlere söz olarak veriyorum, başkanlık görevi Çayırova halkı tarafından şahsımıza verilirse bir yılın sonunda ilçemizde hiçbir hanede işsiz gencimiz kalmayacak. Sadece gençlerimiz için değil tüm halkımız için istihdam sahaları oluşturacağız. Sizlerde bu sözümü her gittiğiniz evde her ulaştığınız kişiye gönül rahatlığıyla aktarabilirsiniz” şeklinde konuştu.

“ÇAYIROVA BELEDİYESİ’NDE ÇAYIROVA’NIN EVLATLARI ÇALIŞACAK”

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Adayı Bayrak: “Bugün gelinen noktada İstanbul’da oturan ve Çayırova Belediyesi’nde 5 ile 10 bin TL arasında maaş alan şahıslar bizim başkanlık sürecimizde olmayacak. Çayırova Belediyesi’nde Çayırova’nın evlatları çalışacak ve istihdam edilecek. Her ihtisas alanında önemli değerleri olan Çayırovalılar Çayırova’nın yönetiminde söz sahibi olacak. Belediyeye gelen vatandaş işini halletmek için tanıdık bir yüz aramak zorunda kalmayacak” dedi.

“MADDİ İMKANSIZLIKLAR YÜZÜNDEN HİÇ BİR EVİN SUYU KESİLMEYECEK”

Çayırova’nın önceliklerini çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Adayı Bayrak: “Kıymetli hanımlar şunu özellikle belirtmek istiyorum ki artık Çayırova’da maddi imkansızlıklar yüzünden su faturasını ödemediği için hiçbir evin suyu kesilmeyecek. Kimsenin evine elektrik faturasını ödeyemediği için ekipler gelmeyecek. Öncekilerimizden birisi de maddi imkanları olmayan vatandaşlarımızın refah düzeyini arttırmak olacaktır. İnsanlarımızı belediyeden gelecek desteğe muhtaç bırakıp bunun karşılığında siyasi taleplerde bulunanlardan olmayacağız” dedi.

“ÇAYIROVALILARLA BAŞARACAĞIZ”

Çayırova’da kadınlarımızın öncülüğünde girilmedik ev bırakmayacağız diyen Başkan Adayı Bayrak: “İnanıyorum ki ortak paydamız olan Çayırovamıza sahip çıkmak adına herkes elini taşın altına koyacaktır. İlçemize, mahallemize, evimize sahip çıkacağız. Doğruyu anlatacak, şeffaf yönetim anlayışı ile halkımızı hiçbir zaman kandırmadan hizmet edeceğiz. Çayırova halkının bizlere sunduğu imkanları yine Çayırova’nın menfaatleri için kullanıp, hep birlikte yaşanabilir eksiksiz bir kent inşaa edeceğiz. Gençlerimizin spor ve sanatsal faaliyetlerde profesyonelce faydalanmaları için ciddi çalışmalarımızda olacak. Projelerimizi de inşallah yine siz kıymetli Çayırovalı hemşerileriminde katılımıyla 19 Şubat’ta yapacağımız programda paylaşacağız ” şeklinde konuştu.

Bayrak,Çayırovalı kadınlarla buluştu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL