Bayram Öncesi Çok Yoğun

İnsan odaklı projelerle sosyal belediyeciliğe farklı bir bakış açısı kazandıran, sosyal gelir grupları arasında dengenin sağlanması, sosyal dayanışmayı sosyal kesimler arasında bir gelenek haline getiren birçok proje hazırlayan Çayırova Belediyesi, mübarek Ramazan Bayramı..

Bayram Öncesi Çok Yoğun

İnsan odaklı projelerle sosyal belediyeciliğe farklı bir bakış açısı kazandıran, sosyal gelir grupları arasında dengenin sağlanması, sosyal dayanışmayı sosyal kesimler arasında bir gelenek haline getiren birçok proje hazırlayan Çayırova Belediyesi, mübarek Ramazan Bayramı öncesinde de dar gelirli vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Durumu İyi Olan İnsanlar İle Dar Gelirli Vatandaşlar Arasında Köprü Vazifesi Görüyor.Dışarıdaki lüks mağazaları aratmayan fiziki ortamı ve sunduğu ürünlerle adından sıkça söz ettiren Çayırova Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazası, her bayram döneminde olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahibi vatandaşların öncelikli adresi oldu.

Çayırova’da toplumsal dayanışmayı arttıran, özellikle ekonomik durumu iyi olan insanlar ile dar gelirli vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören Toplumsal Dayanışma Mağazası belediye hizmet binasında her gün yeni misafirlerine kapılarını açıyor. Duyarlı vatandaşların merkeze

yapmış oldukları her türlü giyim bağışları yıkama, ütüleme ve paketleme işlemleri yapıldıktan sonra raflardaki yerlerini alıyor. Kullanılmış eşyaların temizlenip, ütülenip, yeniden kullanılır hale getirildiği atölyenin de bulunduğu merkezde her yaşa uygun giysiler ihtiyaç sahiplerine

ücretsiz veriliyor.

İlçenin 9 Mahallesinde 50 Noktada Giysi, Ayakkabı ve Tekstil Kumbarası Konuşlandırıldı

Uzun bir süredir Çayırova’lı vatandaşların hizmetinde olan merkez üzerinden hizmet ağını genişleterek ilçenin en işlek noktalarına kullanılmış giysi, ayakkabı ve tekstil kumbarası yerleştiren Çayırova Belediyesi, bunları ihtiyaç sahibi vatandaşlara kazandırmayı amaçlıyor.

Kumbaralardan toplanan giysiler, ayrıştırılıp temizlendikten sonra gerekli ütü ve paketlemeler yapıldıktan sonra mağazadaki raflarda yerlerini alıyor. Çayırova Belediyesi’nin başlatmış olduğu ve birçok ilçeye örnek olan “Giymiyorsan Giydir” kampanyası çerçevesinde ilçenin 9

mahallesinde 50’ye yakın noktaya konuşlandırılan geri dönüşüm kumbaraları vatandaşlar tarafından da olumlu tepkilerle karşılandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL