Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Birlikte Sahip Çıkalım!" | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

“Birlikte Sahip Çıkalım!”

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan park, bahçe ve mesire alanlarındaki kamu mallarına bilinçsiz vatandaşlarca zarar verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı tarafından vatandaşların dinlenmesi ve ailecek..

“Birlikte Sahip Çıkalım!”

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan park, bahçe ve mesire alanlarındaki kamu mallarına bilinçsiz vatandaşlarca zarar verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı tarafından vatandaşların dinlenmesi ve ailecek hoşça zaman geçirebilmesi için kent genelinde birçok park, bahçe ve mesire alanı inşa ediyor. Bu sosyal alanlarda ortak kullanılan kamelya ve bank gibi kamu malı olan malzemelere bilinçsiz vatandaşlar tarafından yakılmak veya kırılmak suretiyle zarar veriliyor. Kamu mallarına zarar veren bilinçsiz vatandaşlar tespit edildiklerinde zabıta ve diğer kolluk kuvvetleri tarafından cezai işlem uygulanıyor.

BİRÇOK SOSYAL ALANDA TAHRİBAT

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli genelindeki 12 ilçede park, bahçe ve mesir alanları inşa ediyor. Körfez ilçesi Hereke Sahil parkı, Derince ilçesi Çenedere ve Kaşkaldere mesire alanlarında bulunan birçok kamelya, bank ve diğer kamu malları bilinçsiz vatandaşlar tarafından zarar verildi. Yakılarak ve kırılarak zarar verilen malların önemine dikkat çeken Büyükşehir yetkilileri, bu eşyaların herkese ait olduğunun altını çiziyor.

DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE ONARIM YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi ekipleri Kocaeli genelindeki tüm sosyal alanları rutin bir şekilde kontrol ediliyor. Yapılan kontroller sonrasında eskiyen, kırılan ve yakılan, kamelya, bank ve diğer kamu malları onarılıyor.

ZARAR VERENLERE CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen kontrollerde kamu mallarına zarar veren bilinçsiz vatandaşlar tespit edildiklerinde cezai işlem uygulanıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanan bu olumsuzlukları, azaltmak için kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL