Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bordo Mavililer İftarda Buluştu | Kocaelide Bugün

Bordo Mavililer İftarda Buluştu

Trabzonspor’un internetteki taraftar oluşumlarından “bordomavi.net”in Kocaeli üyeleri, Öğretmen Evi’nde düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi. ÜNLÜ YORUMCULAR KATILDI 1999’dan beri internette Trabzonspor taraftarlarını bir araya getiren ve Türkiye’nin 81..

Bordo Mavililer İftarda Buluştu

Trabzonspor’un internetteki taraftar oluşumlarından “bordomavi.net”in Kocaeli üyeleri, Öğretmen Evi’nde düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi.

ÜNLÜ YORUMCULAR KATILDI

1999’dan beri internette Trabzonspor taraftarlarını bir araya getiren ve Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren“bordomavi.net” in Kocaeli temsilciliği, her yıl geleneksel düzenlediği iftar programını önceki akşam İzmit Öğretmen Evi’nde gerçekleştirdi. İl Temsilciliğinden Hakan Kurt, Hüseyin Bağdat ve Zekeriya Uzun’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına platform üyelerinin yanı sıra Beinsport yorumcusu ve Milliyet gazetesi yazarı Aksal Yavuz, Tvnet yorumcusu ve Yenişafak yazarı Erdal hoş ile gazeteci yazar Şehr-i Trabzon editörü Bülent Şirin katıldı.

SOHBET ETTİLER

Yeni sezon öncesi bir araya gelme fırsatı buluna Bordo Mavili taraftarlar hasret gidermiş olurken, misafir olarak gelen ünlü yorumcular Aksal Yavuz ve Erdal Hoş ile sohbet etme imkanı buldular. Program sonrası teşekkür konuşması yapan İl Temsilcisi Hakan Kurt “Yeni sezonda takımımızı her zamankinden daha çok destekleyerek, eski günlerine döneceğine inancımız tamdır. Her ay bir araya gelerek çay sohbetlerimize Ramazan ayında da iftar düzenleyerek perçinleştiriyoruz.” dedi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

İzmit Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar programında Bordo Mavili taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yeni sezon öncesi birlikte oruçlarını aça taraftarlar hasret gidermiş oldular.

YAVUZ’DAN KEYİFLİ SOHBET

Beinsport yorumcusu ve Milliyet gazetesi yazarı Aksal Yavuz, iftar sonrası taraftarlarla sohbet etti.

HERYER BORDO MAVİ

Öğretmenevi’nde gerçekleştirlen iftar programında taraftarlar her yeri Bordo Mavi bayraklarla donattı.

FORMALARIYLA GELDİLER

Bordo Mavili taraftarlar, iftara formalarıyla katılarak birlikte oruçlarını açtılar.

ÇOCUKLARDA VARDI

Bordo Mavili minik taraftarlar da aileleriyle birlikte iftara katıldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL