Camiler Haftasında Vali Aksoy’u Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle İl Müftüsü Sinan Cihan ve Beraberindeki Heyet Vali Aksoy’u Ziyaret Etti Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle..

Camiler Haftasında Vali Aksoy’u Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle İl Müftüsü Sinan Cihan ve Beraberindeki Heyet Vali Aksoy’u Ziyaret Etti

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer, İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkan Vekili Çetin Kıranşal, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı ve İzmit Eren Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Karadaşlı, Kuran Kursu Öğreticisi Zeynep Arslan ile İzmit Hasanağa Camii İmam Hatibi Adem Aslım Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

İl Müftüsü Sinan Cihan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmalarında;Öncelikle haftanızı kutluyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Camiler ve Din Görevlileri Haftamız her yıl olduğu gibi bu yıl da amacına uygun bir şekilde Kocaeli’de kutlanacaktır. Din hizmetleri oldukça önemli ve bu anlamda Diyanet İşleri Başkanlığımız da kurulduğu günden beri çok önemli görevler ifa etmektedir. Bu anlamda herhangi bir boşluk yaratılmaması, halkın bu ihtiyacının en iyi şekilde karşılanması konusunda  geçmişte olduğu gibi bugünde, bundan sonra da Diyanet İşleri Başkanlığımız ildeki teşkilatı olan İl Müftülüğümüz ve ilçelerde de bütün din görevlilerimizle bu görevleri yerine getiriyorlar. Emeği geçen katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyen Vali tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL