Çamlıtepeliler aynı sofrada buluştu

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelinde kurulan gönül sofrası, bu kez Çamlıtepe’deydi. Kapalı pazar alanındaki iftar programında konuşan Başkan İsmail Baran, “Körfez’deki bu birlik ve beraberlik, bizlere güç veriyor” dedi Körfez..

Çamlıtepeliler aynı sofrada buluştu

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelinde kurulan gönül sofrası, bu kez Çamlıtepe’deydi.

Kapalı pazar alanındaki iftar programında konuşan Başkan İsmail Baran, “Körfez’deki bu birlik ve beraberlik, bizlere güç veriyor” dedi

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelindeki mahalle iftarları, hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayının başında Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde kurulan gönül sofraları ile başlayan mahalle iftarlarının sonraki durağı Çamlıtepe Mahallesi oldu. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, iftar programı öncesinde masaları tek tek dolaştı, vatandaşlarla selamlaştı.

İNSAN ODAKLI HİZMET

Vatandaşların fotoğraf isteklerini de kırmayan ve onlarla selfie çektiren Başkan İsmail Baran, iftar sonrasında da kısa bir konuşma yaptı. Başkan Baran, Körfez’deki birlik ve beraberliğin hizmetlere de yansıdığını belirterek, insan odaklı hizmet anlayışıyla gönülleri fethettiklerini belirtti. Başkan Baran, alt yapı çalışması nedeniyle yaşanan olumsuzlukları da en aza indirme noktasında Körfez Belediyesi ekiplerin İSU ekipleri ile koordineli olarak çalıştığını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL