Genel Güncel

Çayırova Ali Haydar Caddesi üzerindeki yaya köprüsü tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmeleri için yaya köprüleri inşa ediyor. Özelikle yaya geçişlerinin yoğun olduğu bölgelerde yapılan yaya köprüleri asansörlü modern yapılarıyla dikkat çekiyor. GÜVENLİ..

Çayırova Ali Haydar Caddesi üzerindeki yaya köprüsü tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmeleri için yaya köprüleri inşa ediyor. Özelikle yaya geçişlerinin yoğun olduğu bölgelerde yapılan yaya köprüleri asansörlü modern yapılarıyla dikkat çekiyor.

GÜVENLİ GEÇİŞ

Ulaşım Daire Başkanlığı bu yaya köprülerden birini de Çayırova Ali Haydar Caddesi üzerinde hayata geçirdi. Çelik malzemeden imal edilen yaya köprüsü iki adet engelli asansörleriyle karşıdan karşıya güvenli geçiş sağlıyor. Çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaya köprüsünden yaya geçişleri başladı.

 

24 METRE UZUNLUĞUNDA

Çayırova Ali Haydar Caddesi’ndeki yaya köprüsünde 70 ton çelik malzeme kullanıldı. 24 metre uzunluğundaki köprü 3 metre genişliğinde imal edildi. Yaya köprüsünün her iki ucunda engelliler ve yaşlılar için iki adet de asansör yer alıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL