Genel Güncel Spor

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur İmam Hatip Lisesi Spor Salonunun tanıtımı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şehit Er Mücahit Okur İmam Hatip Lisesi Spor Salonunun tanıtım toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,..

Çayırova Şehit Er Mücahit Okur İmam Hatip Lisesi Spor Salonunun tanıtımı yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şehit Er Mücahit Okur İmam Hatip Lisesi Spor Salonunun tanıtım toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Tanıtım toplantısına; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın,  Şehit Er Mücahit Okur’un babası İbrahim Okur ve çok sayıda kişi katıldı.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında;Büyükşehir Belediyemizce yapımı gerçekleştirilen spor salonumuzun tanıtım toplantısında sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Büyükşehir Belediyemiz eğitime ciddi destekler veriyor. Geçtiğimiz 6 ay içerisinde 40 bin bilgisayarı çocuklarımıza dağıttı. Bu spor salonu Büyükşehir Belediyesinin Kocaeli’nin değişik bölgelerinde yaptığı salonlardan biridir. Bugün bu salonun tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu spor salonu sadece bu okulumuzun değil, çevredeki bütün okullarımızın kullanacağı bir salondur. Burası sadece öğrencilerimizin değil, bölgemizdeki gençlerimiz ve insanlarımızın gelerek spor yapabilecekleri bir yer.  Bu salonumuzu daha da anlamlı hale getiren şehidimizin isminin salona verilmesidir. Mücahit şehidimizin isminin bu salona verilmesi ve adının yaşatılması hepimizi mutlu etmiştir. Bu yönüyle Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizi ve onların bu vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için verdikleri mücadeleyi asla unutmayacağız. Bu tesisin yapımında emeği geçen başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” diyen Vali Çayırova Şehit Er Mücahit Okur İmam Hatip Lisesi Spor Salonunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL