Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çiler'den “8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü”Mesajı | Kocaelide Bugün

Çiler’den “8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü”Mesajı

 “Gebze Ticaret Odası  Başkanı Nail Çiler “8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü” dolayısıyla Açıklamada bulundu. Başkan Çiler ““8 Eylül Dünya Okuma Yazma” gününde öğrenmenin başlangıcı ve en temel unsuru olan okuma..

Çiler’den “8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü”Mesajı

 “Gebze Ticaret Odası  Başkanı Nail Çiler “8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü” dolayısıyla Açıklamada bulundu.

Başkan Çiler ““8 Eylül Dünya Okuma Yazma” gününde öğrenmenin başlangıcı ve en temel unsuru olan okuma ve yazmanın önemini tekrar vurgulama imkanı buluyoruz.

Gelişen teknolojinin hayatımıza kattığı yeniliklerden olan E-Kitap uygulamasıyla özellikle gençlerimiz kitaplara daha kolay ve rahat ulaşabilmekte, teknolojinin sunduğu imkanları “kitap okuma” gibi geliştirici bir amaç uğruna kullanabilmektedir. Bununla birlikte, ülkemizde ve dünyada yapılan araştırmaların sonucu, “okur-yazar” oranımızın arttığını ve okuma kültürünün aşılanmasına yönelik çalışmaların da son yıllarda çoğaldığını göstermektedir.

Bizler de Gebze Ticaret Odası olarak, eğitimin insan hayatındaki en önemli unsurlardan biri olduğuna olan inancımızı her zaman dile getiriyoruz. Bu ilkeyle sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz doğrultusunda, her sene “Kütüphaneler Haftası” nda Oda binamızda ve çeşitli merkezlerde kitap bağışında bulunulmasına imkan sağlayarak, vatadaşlarımızın kitaplara ulaşmasında öncü olmanın haklı gururunu yaşarken, üzerimize düşen görev ne ise bu konuda en iyisini yapmanın da gayreti içindeyiz.

Okuma yazma bilincini kazanmış bireyler, yaşadığı dünyayı ve toplumu daha iyi anlayan bireylerdir. Bu vesileyle; herkesin “8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü” nü kutluyor, tüm dünyada ve ülkemizde okuma yazma oranının artmasını ve okumanın ışığında ilerlememizi temenni ediyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL