Genel Güncel

“Çılgın Mucit Amca” Çocuklarla Buluştu

Çayırova Belediyesi’nin çocuklara yönelik düzenlediği eğitici ve eğlendirici tiyatroların bu ayki gösterimi Çılgın Mucit Amca oldu. Hem eğlendiren hem de eğiten tiyatro gösteriminde bu hafta Şantiye Sanat Tiyatro ekibi sahne..

“Çılgın Mucit Amca” Çocuklarla Buluştu

Çayırova Belediyesi’nin çocuklara yönelik düzenlediği eğitici ve eğlendirici tiyatroların bu ayki gösterimi Çılgın Mucit Amca oldu. Hem eğlendiren hem de eğiten tiyatro gösteriminde bu hafta Şantiye Sanat Tiyatro ekibi sahne aldı.

2017 Yılında 17 Tiyatro Oyunu Çocuklara Sunuldu

Her ay farklı tiyatrolarla çocukları buluşturan belediye, Kasım ayının son tiyatro etkinliğinde Çılgın Mucit Amca oyununu ilkokul derecesindeki öğrencilere sundu. Eğlendiren ve eğiten tiyatroları çocuklarla buluşturan ve aynı zamanda çocukların tiyatroya olan ilgisini arttırmayı hedefleyen kurum, 2017 yılı içerisinde çocuklara yönelik olarak 17 Tiyatroyu Kültür Salonu’nda sahneledi.

Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında her ay bir ya da birkaç tiyatroyu Çayırova’lı çocukların izlenimine sunan Çayırova Belediyesi, Aralık ayında da tiyatro günlerine devam etmeyi sürdürecek. Birbirinden güzel genç ve yetişkin tiyatrolarıyla yoluna devam edecek olan kurum, 2018 yılında kültür ve sanat etkinliklerine yenilerini de ekleyecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL