Çocuklar İle Çocuk Oldu

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Çayırova İlçe Yönetimi ile beraber Çayırova’nın sokakları gezmeye devam ediyor…

Çocuklar İle Çocuk Oldu

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Çayırova İlçe Yönetimi ile beraber Çayırova’nın sokakları gezmeye devam ediyor.

Seçim sürecinin yaklaştığı bu günlerde Selahattin Kaya sokakların nabzını tutmaya devam ediyor. Yol güzergahında bulunan ve yeni yapımı tamamlanan Şelale Parkında oynayan çocukları gören Kaya araçları durdurup çocukların yanına gitti.

KAYA ÇOCUKLAR İLE BERABER OYUNLAR OYNADI

Bir süre çocuklar ve vatandaşlar ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Kaya daha sonra çocuklarla beraber oyunlar oynadı. Çocuklar ile oyunlar oynayan Kaya’ya CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Çayırova Belediyesi Meclis üyesi adayları eşlik etti.

KAZANACAĞIZ

Özellikle çocuklara özel ilgi gösteren Kaya hem çocukları sevindirdi hem de gönüllerini aldı. Çocukların sorularını alan Kaya “Seçim sonrasında siz çocukların servis ücretlerinizi biz karşılayacağız. Ücretsiz okula gideceksiniz. “ dedi. Çocuklar arasından biri “ Seçimi kazanabilecek misiniz abi” dedi. Kaya ”Seçimden çok ümitliyiz, kazanacağız ve bu düzeni değiştireceğiz.” dedi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL