Darıca Genel Güncel Manşetler Spor

Çocukların karne hediyesi Darıca Belediyesi’nden

Karnelerini alarak 15 günlük tatile çıkan öğrencilere sürpriz hazırlayan Darıca Belediyesi, erkek ve kadın havuzlarını anne-kız ve baba-oğul seansları yarıyıl tatili boyunca ücretsiz olarak çocuklara tahsis ediyor. ‘Öğrenci dostu belediye’..

Çocukların karne hediyesi Darıca Belediyesi’nden

Karnelerini alarak 15 günlük tatile çıkan öğrencilere sürpriz hazırlayan Darıca Belediyesi, erkek ve kadın havuzlarını anne-kız ve baba-oğul seansları yarıyıl tatili boyunca ücretsiz olarak çocuklara tahsis ediyor.

‘Öğrenci dostu belediye’ uygulamalarıyla eğitime her fırsatta destek veren ve okulların ara tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin eğlenceli bir tatil geçirmesi için karne şenliği düzenleyen Darıca Belediyesi, ayrıca çocuklar için bir de sürpriz hazırladı. Belediyenin erkek ve bayan havuzları anne-kız ve baba-oğul seansları ile yarı yıl tatili boyunca ücretsiz olacak. Kadın grupları; Salı, Perşembe günleri 12.30-13.30, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ise 17.00-18.00 saatleri arası açık olurken Erkek grupları ise Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 13.30-15.30 saatleri arası kullanılabilecek. Belediyeden yapılan açıklamada anne-kız ve baba-oğul seansları hakkında bilgi almak ve havuzlardan faydalanmak isteyenlerin 0262 653 1505 ve 0262 745 6032 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

KARNE HEDİYENİZ MUZAFFER ABİNİZDEN

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da tatile giren öğrencileri ‘Karne hediyeniz Muzaffer abinizden’ diyerek havuzlara davet etti. Çocuklar için eğlenceli bir tatil dönemi hazırladıklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak çocuklarımızın gelişimini ön planda tutuyoruz. Zorlu bir ilk dönemi geride bırakarak yarı yıl tatiline çıktılar. Karne şenliği düzenleyerek sinema, tiyatro gibi etkinliklerle eğlenceli bir tatil programı hazırladık. Bunun yanında yüzme bilmeyen kalmasın diyerek erkek ve kadın havuzlarımızı ücretsiz olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin kullanımına açtık. Herkesi davet ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL