Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
´Cumhur İttifakı´ aynı sofrada orucunu açtı | Kocaelide Bugün

´Cumhur İttifakı´ aynı sofrada orucunu açtı

MHP Körfez İlçe Teşkilatı’nın Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına; MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener..

´Cumhur İttifakı´ aynı sofrada orucunu açtı

MHP Körfez İlçe Teşkilatı’nın Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına; MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile çok sayıda davetli katıldı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatıyla inşallah el birliğiyle sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

GERİSİ TEFERRUATTIR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise Körfez’de Cumhur İttifakı olarak ilk günden itibaren ortak çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Bizlerin tek gayesi ülkemizin, şehrimizin milletimizin daha iyiye, daha güzele ulaşmasıdır. Farklı siyasi bakış açıları içerisinde olabilir ama ortak gayemiz; ülkemizin, milletimizin, dinimizin, değerlerimizin daha iyi, daha sağlam ellerde olmasıdır. Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL