Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Darıcalı genç yüzücüden büyük başarı | Kocaelide Bugün

Darıcalı genç yüzücüden büyük başarı

Darıca Belediyesi, Sporun Her Branşında Başarılarına Yenilerini Ekliyor Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, bu yıl yeni açmış olduğu yüzme branşında kısa sürede başarıyı yakaladı. Darıcalı genç yüzücü Yusuf Emre..

Darıcalı genç yüzücüden büyük başarı

Darıca Belediyesi, Sporun Her Branşında Başarılarına Yenilerini Ekliyor

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, bu yıl yeni açmış olduğu yüzme branşında kısa sürede başarıyı yakaladı. Darıcalı genç yüzücü Yusuf Emre Kılıç, Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 18 Yaş 50 Metre Erkekler Serbest yarışmasında kendi serisinde 31.35’lik derecesiyle ikinci oldu.

Spor şehri Darıca anlayışıyla spora ve sporcuya yatırımlarını arttıran Darıca Belediyesi, verdiği desteğin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Birçok farklı branşta başarılı olan Darıca Belediyesi, yüzmede de ilk yılında elde ettiği başarıyla büyük bir sevinç yaşadı.

YÜZMEDE İLK BAŞARI

Karateden boksa birçok farklı branşta ulusal ve uluslararası organizasyonlarda sayısız madalya kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, bu yıl açmış olduğu yüzme branşında da başarıyı kısa sürede yakaladı. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün yüzme sporcusu olan Yusuf Emre Kılıç, Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 18 Yaş 50 Metre Erkekler Serbest yarışmasında kendi serisinde 31.35’lik derecesiyle ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. Kısa süre önce açılan yüzme branşı ile genç sporcular yetiştiren Darıca Belediyesi’nin elde ettiği başarı sevinçle karşılandı.

BAŞKAN BIYIK TEBRİK ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, genç yüzücüyü elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederken spora olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi ve şöyle konuştu: “Darıca Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu önemsiyoruz. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüz bünyesinde yüzlerce gencimizi sporla buluşturuyoruz. Karate, boks, atletizm gibi branşlarda bizim çocuklarımız diye adlandırdığımız genç sporcularımız göğsümüzü kabartıyor. Bu yıl yeni açmış olduğumuz yüzme branşında da elde ettiğimiz başarı bizleri mutlu etti. Yüzme branşında pırıl pırıl gençlerimiz var. İnanıyorum ki yakın zamanda yeni başarıları hep birlikte göreceğiz. Bizler gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha sporcumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL