Değerlendirme Toplantısı

Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti. Kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi için Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında,  Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi…

Değerlendirme Toplantısı

Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti.

Kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi için Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında,  Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

Valilik Makam toplantı salonunda düzenlenen toplantıya;  Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Osman Ekşi, Dr. Osman Abdullah Günaydın, Nihat Kaynar, Suat Yıldız, Ali Ada ve İl Hukuk İşleri Müdürü Aytaç Akgül, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Karamürsel Kaymakamı Aslan Osman Canbaba, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin katıldı.

 

Toplantıda;  kurumsal işbirliğinin, kurumsal iyileştirmelerin, performans ve kalite yönetimi ile kamuoyuyla ilişkilerin ön plana alınmasını ve vatandaşa  sunulan hizmetlerin en kısa sürede ve kaliteli olması konuları görüşülerek gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL