İşte 2025 Türkiye’sinde okulların açılmasının ikinci haftası Çayırovada vatandaşlar kırtasiye yardımı kuyruğunda. Bu da gösteriyorki Çayırova ve Türkiye’de halk çocuklarının defter, kalem vb. ihtiyaçlarını alamayacak kadar ekonomik olarak kötü..
İşte 2025 Türkiye’sinde okulların açılmasının ikinci haftası Çayırovada vatandaşlar kırtasiye yardımı kuyruğunda. Bu da gösteriyorki Çayırova ve Türkiye’de halk çocuklarının defter, kalem vb. ihtiyaçlarını alamayacak kadar ekonomik olarak kötü durumda. Günlerce bu veliler kırtasiye yardımı için sıcağın altında saatlerce bekletiliyor. Çayırova halkı bunu hak etmiyor.
Bir hatırlatma yapalım…
2021- 2022- 2023 yıllarında toplam 6 milyon değerinde madlen çikolata Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin kurmuş olduğu 135 kişilik çikolata timi ile kapı kapı dağıtılmıştı.
Zaten dilekçe karşılığı dağıtılan kırtasiye yardımı için vatandaşlar ve öğrenciler utana sıkıla bu kuyrukta bekliyorlar. Zamanında yandaşlarınızdan aldığınız çikolatalar dağıtırken kurduğunuz çikolata timiniz NEREDE!
CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)