Demir;İrade,erdem,tevazu ve cesaret ile yeni ufuklara!

Ak parti Eski il yönetim kurulu üyesi, iş adamı İdris Demir ,Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanı Ali Osman Gür’e teslim etti. İdris Demir resmi başvurusunun ardından yaptığı..

Demir;İrade,erdem,tevazu ve cesaret ile yeni ufuklara!

Ak parti Eski il yönetim kurulu üyesi, iş adamı İdris Demir ,Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanı Ali Osman Gür’e teslim etti.

İdris Demir resmi başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, “Çayırova sevdamız her şeyin önünde gelir, Allah’ın izniyle aday adaylık başvurumuzu yaptık”  dedi..
Demir” İçinizden birisi,30 yıllık Çayırova’lı bir kardeşiniz, geçmişinden beri Çayırova’nın sorunlarını bilen yerel yöneticilik hayatımda sorunlara çözüm üretmeye çalışan, Çayırova’yı ve Çayırova’lılık bilincini bilen bir kardeşiniz olarak,31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı oldum.

Amacım Çayırova’mıza ve siz değerli Çayırova’lılara Belediye başkanı olarak hizmet etmektir. Allah nasip ederse partim ve liderim sayın cumhurbaşkanımız ve parti genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ da bu görevi şahsıma tevdi ederse Ak Parti hizmet bayrağını daha yükseklere taşımak için bu yarışta ben de varım. Ak Partimizin genel prensiplerine, siyasi misyonuna ve vizyonuna dava şuuru içerisinde bağlı kalaraktan inancımdan aldığım gücümle milletime ve devletime olan sevgimle, Hak’kın yardımıyla hak ve adalet içinde vicdani sorumluluğumuzun bilincinde olarak halka hizmeti Hak’ka hizmet bilip Yaradan dan ötürü yarattıklarını üzerimizde Hakkı var olduğu bilinciyle bu kutlu yürüyüşte siz değerli hemşerilerime hizmet etmeye talibim.
Siz değerli hemşerilerimden dualarınızı ve desteklerinizi hem şahsıma hem partime istiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun”diyerek, çıktığı bu yolda kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Aday adaylık başvurusunu eşiyle birlikte yaparak bir ilki gerçekleştiren İdris Demir’in bu hareketi teşkilat tabanında samimiyet göstergesi olarak algılandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL