Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Demirci, İstiklal Ortaokulu öğrencileriyle | Kocaelide Bugün

Demirci, İstiklal Ortaokulu öğrencileriyle

Çayırova Eğitim Yuvasına Dönüştü Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kendisini ziyarete gelen İstiklal Ortaokulu öğrencileriyle eğitim hakkında güzel bir sohbet gerçekleştirdi. İlçenin bir eğitim yuvasına dönüşmesinde çok azimli bir çalışma..

Demirci, İstiklal Ortaokulu öğrencileriyle

Çayırova Eğitim Yuvasına Dönüştü

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, kendisini ziyarete gelen İstiklal Ortaokulu öğrencileriyle eğitim hakkında güzel bir sohbet gerçekleştirdi. İlçenin bir eğitim yuvasına dönüşmesinde çok azimli bir çalışma sergilediklerini anlatan Demirci, çocukların sorularını da yanıtladı.

“115 Derslik, 4 Yeni Okul”

Göreve geldiği günden bugüne kadar eğitime ayrı bir önem göstererek, geride kalan 4,5 yılda 115 derslikten oluşan 4 yeni ve modern okulu tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçeye kazandırdıkları okulların sayesinde sınıf mevcudiyetinin 30 öğrencinin altına düştüğünü, hemen hemen tüm okullarda tekli eğitim sistemine geçildiğini vurguladı.

Eğitimde öncelik olarak okulların daha iyi şartlara getirilmesi için büyük bir destek paketiyle yola çıktıklarını ve bu uygulamada her bir okulun ihtiyaçlarını mümkün mertebede giderdiklerini ifade eden Demirci, yeni okulların da ilçeye kazandırılmasında büyük bir görev aldıkları gibi, belediyenin kendi imkan ve kaynaklarıyla 4 yeni okulunda inşasını bitirip eğitime sunduklarını da sözlerine ekledi. Kamu yatırımları açısından hız rekorları kırarak, 6 ve 4 ay gibi bir sürelerde okulların tamamlandığını dile getiren Demirci, ilçedeki tüm öğrencilerin daha kaliteli eğitim alabilmelerini sağladıklarını da ifade etti.

“Oku, Düşün, Uygula, Neticelendir”

İstiklal Ortaokulu son sınıf öğrencileriyle sohbetinde eğitim alanındaki çalışmalara değinen ve çocukların sorularını yanıtlayan Demirci, çocuklara önemli nasihatlerde verdi. Sürekli okuyun, kendinizi geliştirin diyerek çocukları daha fazla okumaya teşvik eden Demirci, başarıya ulaşmak için bilgili, sürekli kendini geliştiren, her zaman yeniliklerle yoluna devam eden bireyler olmaları gerektiğini söyledi. Demirci, öğrencilere en önemli nasihat olarak ise; “Başarının sırrının Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi; “Oku, Düşün, Uygula ve Neticelendir.” olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL