Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Demirtaş ile 3. Döneme! | Kocaelide Bugün
Gebze Genel Güncel Manşetler Yaşam

Demirtaş ile 3. Döneme!

 Gebze Trabzonlular Derneği kongresi  yapıldı. Mevcut Başkan Necdet Demirtaş’ın tek aday olduğu kongrede, Demirtaş güven tazeleyerek 3. dönemine başladı. Gebze Trabzonlular Dernek lokalinde gerçekleşen kongreye ilgi gösterildi. Kongrede, Divan başkanlığını..

Demirtaş ile 3. Döneme!

 Gebze Trabzonlular Derneği kongresi  yapıldı. Mevcut Başkan Necdet Demirtaş’ın tek aday olduğu kongrede, Demirtaş güven tazeleyerek 3. dönemine başladı.

Gebze Trabzonlular Dernek lokalinde gerçekleşen kongreye ilgi gösterildi. Kongrede, Divan başkanlığını Celalettin Kurt, divan üyeliklerini ise Halil İbrahim Kadıoğlu ve Sait Sancak yaptı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede konuşma yapan Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, “ Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum. Başkanlıkta 3. dönemim olacak. Yönetim olarak bazı eksiklerimiz olmuştur. Yeni dönemde görmüş olduğumuz bu eksiklikleri gidererek derneğimizin çitasını daha da üst seviyelere çıkarmanın gayretini göstereceğiz. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederiyorum.’ Dedi

İŞTE YENİ YÖNETUM KURULU

Necdet Demirtaş’ın başkan olduğu yeni yönetim kurulunda; Recep Kaya, Zihni Aydın, Ali Aydın, Mahmut Aşıkoğlu, Ahmet Köse, Evren Kızıltaş, Abdulkadir Ayar, Sibel Kılıç, Göksal Katı, Mehmet Dinç, Oğuzhan Kurt, A.Kadir Turan, Esra Göncü ve Faik Aydın Yer aldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL