Derince Araştırma’da Anestezi Etkinliği

Dünya Anestezi Günü, S.B.Ü Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Bina ve Alikahya Yerleşkesi tarafından düzenlenen etkinlik programı ile kutlandı. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Başhekim Yardımcısı Atakan..

Derince Araştırma’da Anestezi Etkinliği

Dünya Anestezi Günü, S.B.Ü Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Bina ve Alikahya Yerleşkesi tarafından düzenlenen etkinlik programı ile kutlandı.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Başhekim Yardımcısı Atakan Baltrak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Zer,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı,Serap Ayhan, Reyhan Aydın,Birim Sorumlusu Orhan Işık, Ameliyathane ve Anestezi idari sorumlu hekimleri ve ameliyathanede görev yapan anestezi ekiplerinin katılımıyla pasta keserek bu anlamlı günü kutladılar.

Düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getiren anestezi teknisyenleri ve çalışanlar bu nazik davranışlarından dolayı hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL