Dilovası Güreşçileri Vali Aksoy’u ziyaret etti

10-13 Haziran tarihinde yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında dereceye giren Dilovası Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş takımı sporcuları Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler. Ziyarete; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer..

Dilovası Güreşçileri Vali Aksoy’u ziyaret etti

10-13 Haziran tarihinde yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında dereceye giren Dilovası Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş takımı sporcuları Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Ziyarete; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Dilovası Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Murat Babaoğlu, Antrenörler Bahtiyar Ayazcı ve İbrahim Sabuncu ile Dilovası Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş takımı sporcuları katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş takımı sporcularını tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Sporun farklı dallarında gençlerimizi görmek bizleri çok mutlu ediyor ve onların sporla ilgilenmelerini sağlamak en büyük arzumuz. Özellikle Dilovası’nda da güreş alanında başarı yakalamış gençlerimizi bugün misafir ediyoruz. Bu noktada değerli antrenörlerimize onları yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Ailelerine de onlara destek verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Sporun daha başarılı bir noktaya taşınması, güreşte arkadaşlarımızın kürsüye çıkarak, madalyalarını almaları onların çalışmalarıyla orantılı bir durum. Sporcu arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyor, onları kutluyorum.” diyen Vali konuşmalarının ardından dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler vererek, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL