Dilovası’nda Okullar Eğitime Hazır

Dilovası’nda yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce çocukların rahat bir ortamda eğitim görmeleri amacıyla Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’ın talimatıyla ilçedeki bütün okulların temizlik ve bakımları belediye ekiplerince yapıldı. EĞİTİM..

Dilovası’nda Okullar Eğitime Hazır

Dilovası’nda yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce çocukların rahat bir ortamda eğitim görmeleri amacıyla Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’ın talimatıyla ilçedeki bütün okulların temizlik ve bakımları belediye ekiplerince yapıldı.

EĞİTİM KURUMULARI İÇİN SEFERBERLİK

Dilovası Belediyesi Başkan Hamza Şayir okullarımızın fiziki şartları iyileştirilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz Başkan Şayir ” çocuklarımızın rahat ve güvenilir ortamda eğitimlerini yapmaları bizim için çok önemli. İmkânlarımız dâhilinde eğitim kurumlarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek temel hedefimiz ve bunun içinde tüm imkânları seferber ettik” dedi

Dilovası Belediyesince yapılan bakım, onarım, tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarında ilçe genelindeki okulların eksikleri giderildi. Okul bahçelerinde bulunan ekipmanların bakım, bank, çöp kutusu, kamelya, pergola ve çocuk oyun ekipmanlarının ise işlevini kaybetmiş parçaları yenilendi ve öğrenciler için tehlike oluşturabilecek parçaları değiştirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL