Genel Güncel İzmit Manşetler

Doğandan’dan Öğrencilere “Bizim İçin Değerlisiniz”

İzmit Belediyesi ile Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği (KİHMED) ortaklığında düzenlenen ‘Anne Baba Çocuk Okulu’ eğitim etkinliği devam ediyor. Projesi kapsamında İbni Sinan İmam Hatip Ortaokulu’ndaki etkinliği İzmit Belediye Başkanı..

Doğandan’dan Öğrencilere “Bizim İçin Değerlisiniz”

İzmit Belediyesi ile Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği (KİHMED) ortaklığında düzenlenen ‘Anne Baba Çocuk Okulu’ eğitim etkinliği devam ediyor.

Projesi kapsamında İbni Sinan İmam Hatip Ortaokulu’ndaki etkinliği İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Okul Müdürü Mahmut Toksoy, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. Etkinlikte şair – yazar Yusuf Özkan Özburun da katılarak öğrencilere hitap etti.

Görev Kabul Ediyoruz

İzmit Belediye Başkanı Doğan da programda yaptığı konuşmada, eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam ettiklerini belirterek “belediye olarak asli görevlerimiz arasında olmamasına rağmen eğitime destek olmayı kendimize görev kabul ettik. Eğitime yapılacak her yatırımı ülkemizin geleceğine yapılacak yatırım olarak görüyoruz. Okullarımızın daha modern olması, çocuklarımızın daha bilgili ve donanımlı olmaları için her türlü imkânımızı eğitim için seferber ediyoruz. Şimdiye kadar okullarımızda çok amaçlı salonlar, öğretmenler odası, veli bekleme yerleri, kütüphaneler, Atatürk köşeleri, çevre düzenlemeleri yapıyoruz. Okul Hizmet Masası eğitim kurumlarımızın emrindedir. Çocuklarımız bizim için çok önemli ve değerli. Çocuklarımız, bayrağımızın, vatanımızın, değerlerimizin, ezanımızın yarınlardaki sahiplerdir. Sizler iyi olursanız bu değerlerimiz de iyi olacaktır. Çocuklarımızı iyi yetiştiremezsek, hem değerlerimiz risk altında olacak, hem de insanların umutları risk altında olacaktır. İyi bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız var. Bu çalışmalarımızı onun sayesinde yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olarak ülkemiz üzerine plan kuranların planlarını bozmaya devam edeceğiz” dedi.

Doğan’dan Tavsiyeler

Başkan Doğan öğrencilerden isteklerde de bulunarak “zararlı maddeler var, onlara asla yaklaşmayın. Onlara yaklaşan arkadaşınız varsa ona da mesafe koyun. Zararlı işlerle işimiz yok, bizim işimiz faydalı işlerle. Kendisine zarar veren bir insanın başkasına faydası olmaz. İnterneti de akıllı kullanalım. Sakın internet bağımlısı olup zamanımızı boşa harcamayalım. Bol bol kitap okuyun, sosyal faaliyetlerle uğraşın” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL