Eğitim Gebze Genel Güncel İzmit Manşetler

‘’Dünün Eskimiş Öğretileri Geride Kaldı’’

Gebze Mustafa Paşa Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Fen Laboratuvarlarının açılışını öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin “Deneyerek Öğreniyorum” projesi kapsamında yaptığı Fen Laboratuvarının açılışını gerçekleştiren Karaosmanoğlu, “Fen laboratuvarlarını okullarımızda hizmete almaya başladık…

‘’Dünün Eskimiş Öğretileri Geride Kaldı’’

Gebze Mustafa Paşa Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Fen Laboratuvarlarının açılışını öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin “Deneyerek Öğreniyorum” projesi kapsamında yaptığı Fen Laboratuvarının açılışını gerçekleştiren Karaosmanoğlu, “Fen laboratuvarlarını okullarımızda hizmete almaya başladık. Bizim amacımız teorik bilgiyi pratiğe çevirmektir. Sistemli bir şekilde kültürel, sosyal, spor ve farklı alanlarda çocuklarımızı yönlendirecek projeler üretiyoruz. Günümüzde belli dönemlerde ifade edilen can sıkıntısının ilacı çalışmaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak bizim sloganımız “Çalışınca Oluyor” olduğunu da hatırlatmak isterim. Dünün eskimiş “Yat yat uyu, uyu uyu yat” öğretileri gerilerde kalmıştır. Bugün çalış, üret, buluş yap kodlamasını çocuklarımıza ve gençlere yapıyoruz” dedi.

“AZİZ SANCAR GİBİ BİZLERİ GURURLANDIRACAKLAR”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da eşlik ettiği ziyaret ve açılışta okul müdürü Seyfettin Bozçalı’dan eğitimle alakalı detaylı bilgi alan Karaosmanoğlu, öğrencilerle olan sohbet toplantısında, “Türkiye daha çok zenginleştikçe çok daha güzel projeleri hayata geçireceğiz” diyerek şunları kaydetti: “Türkiye zor bir coğrafyadadır. Düşmanları her türlü adımı atmaktan çekinmeyen bir coğrafyanın üzerinde yaşıyoruz. Vatanımız bizimdir ve ebediyete kadar da bizim kalacaktır. Bunu kabullenmekte zorlandıkları aşikârdır. Ancak onların kurduğu tuzaklara düşmemek için çocuklarımızı ve gençlerimizi güzel yetiştireceğiz. Türkiye’yi yıkmak isteyenler başarılı olamayacaklar Allah’ın izniyle. Bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkacağız. Bu laboratuvarları çocuklarımızın daha donanımlı yetişmesi için yaptık. İnşallah bilim insanları olacaklar ve Aziz Sancar gibi bizleri gururlandıracaklar” ifadelerini sarf etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL