Dursun, sabahın ilk ışıklarıyla beraber yollara düştü

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, sabahın ilk ışıklarıyla beraber yollara düştü. Başkan Adayı Recep Dursun, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yorulmak bilmezken bu defa Trafo Meydanındaki..

Dursun, sabahın ilk ışıklarıyla beraber yollara düştü

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, sabahın ilk ışıklarıyla beraber yollara düştü.

Başkan Adayı Recep Dursun, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yorulmak bilmezken bu defa Trafo Meydanındaki işçilerle bir araya geldi.

YORULMAK NEDİR BİLMİYOR

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her gün sabahın ilk ışıklarıyla beraber güne başlayan Başkan Adayı Recep Dursun, bu kez Trafo Meydanındaki işçilerle birlikteydi. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ve partililerle birlikte servis bekleyen işçilere ‘hayırlı işler’ dileyen Başkan Adayı Recep Dursun işçilerle sohbet etti.

İKRAMDA BULUNDULAR

İşe gitmek için duraklarda bekleyen işçiler güne bu güzel sürprizle başlarken Başkan Adayı Recep Dursun, işçilerle hem sohbet etti hem de partililerle beraber onlara simit ikramında bulundu. Yaklaşık iki saat boyunca duraklarda işçilerle beraber olan Recep Dursun ve partililer güne emekçilerle başlamış oldular. Başkan Adayı Recep Dursun, “İşçi kardeşlerimizle birlikte güne merhaba dedik, kendilerine iyi işler temennisinde bulunduk.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL