Düzcelilerden Büyükgöz’e tam destek

Seçim kampanyasını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz vatandaşların gönlüne girmeye devam ediyor. SKM çalışmaları kapsamında Düzceliler Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Gebze Belediye..

Düzcelilerden Büyükgöz’e tam destek

Seçim kampanyasını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz vatandaşların gönlüne girmeye devam ediyor.

SKM çalışmaları kapsamında Düzceliler Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, sloganlar ve meşaleler eşliğinde karşılandı. Dernek lokaline sığmayan coşkulu kalabalıktan Büyükgöz’e tam destek geldi.

AK PARTİ’NİN YANINDAYIZ
Programda konuşma yapan Düzceliler Derneği Başkanı Cemal Yeşilyurt, “Bizler farklı yörelerden gelerek örf ve adetini yaşatmak için kurulan dernekleriz. Ama biz artık Gebzeli olduk, kardeş olduk, Gebze’nin suyunu içip havasını soluyoruz. Biz bugüne kadar her zaman AK Parti’nin yanında olduk. Allah’ın izniyle de bugünden sonra da AK Parti’yleyiz” dedi.

YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar programda yaptığı konuşmada, “Sizler burada dik durduğunuz sürece, bizler Gebze’de dik durduğumuz sürece, Ankara’da dik duruyor. Dünya 5’ten büyüktür diyor. İnanıyorum ki, 31 Mart akşamı halkın iktidarı yine iktidara gelecek. Biz bugüne kadar diz çökmedik, sizlerin desteğiyle de diz çökmeyeceğiz. Gebze’nin ihtiyaçlarını biliyoruz. Hayata geçirilecek projelerle bu ihtiyaçları gidereceğiz. Zinnur başkanımız Yüksek Şehir ve Bölge plancısı olarak güzel projeler üretecek. Biz hizmet siyaseti yapıyoruz. Bir yerde bir proje yapılması gerekiyorsa bunu yine AK Parti yapar. Çünkü AK Parti halkın partisidir” dedi.

SİZLERLE İÇ İÇE OLACAĞIZ
31 Mart akşamı Gebze’de hizmet belediyeciliğinin devam edeceğini söyleyen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “AK Parti kurulduğu günden bu yana hizmet üreten bir siyasi parti oldu. İnanıyorum ki sizlerin güçlü destekleriyle Gebze’de bu hizmet hareketi devam edecek. Biz gelecekte ’21. yüzyılda Gebze’de yapıldı’ diye anlatılacak projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Milletin bize emaneti olan bütçeyi israf etmeden, doğru zamanda, doğru ve kullanılabilir yatırımlar gerçekleştireceğiz. Yatırımlarımızın bir çoğu uzun vade de kullanılabilir yapılar olacak” dedi.

FETİH RUHUNU HÜNKAR ÇAYIRI’NDA YAŞATACAĞIZ
Fatih Sultan Mehmed’in vefat ettiği Hünkar Çayırı’nın tarih koridoru olacağını söyleyen Büyükgöz, “Hünkar Çayırı’nda hayata geçireceğimiz projeyle fetih ruhunu yaşatacağız. Türkiye’nin dört bir yanından insanların gelerek o günleri anımsayacağı bir proje çalışmamız var. Bir tarih koridoru haline dönüştüreceğiz. Tarihimize, kültürümüze sahip çıkarak bu ruhu gelecek nesillere aktarmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL