Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Eğitim Çalışanlarına Aşı Bilgilendirme Semineri | Kocaelide Bugün

Eğitim Çalışanlarına Aşı Bilgilendirme Semineri

Çayırova Kaymakamlığından Eğitim Çalışanlarına Aşı Bilgilendirme Semineri Çayırova Kaymakamlığı’nın koordinesinde İlçe Sağlık Müdürlüğünce Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda öğretmenlere yönelik aşı bilgilendirme semineri düzenlendi. İlçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarından..

Eğitim Çalışanlarına Aşı Bilgilendirme Semineri

Çayırova Kaymakamlığından Eğitim Çalışanlarına Aşı Bilgilendirme Semineri

Çayırova Kaymakamlığı’nın koordinesinde İlçe Sağlık Müdürlüğünce Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda öğretmenlere yönelik aşı bilgilendirme semineri düzenlendi.
İlçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Sayın Dr. Gizem MERT tarafından katılımcılara aşı, aşı türleri, aşı türlerinin yapısı, PCR testi ve aşı olmayla ilişkisi, Dünya ve Türkiye’deki geçmiş yıllardaki hastalıklar ve aşılanma oranları, Çayırova ilçemizdeki COVİD-19 aşı oranları ve hastalığın seyri, aşının DNA üzerinde değişiklik yapmadığı, COVİD-19 aşının üretimi, süreci ve onay süreci, aşı etkisiyle sürü bağışıklığı sağlayarak yürütülen mücadele konularında açıklayıcı bir seminer verildi.


Seminer ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Sayın Dr. Onur KIZILDAĞ katılımcılardan gelen salgın ve aşılama süreci ile ilgili sorulara cevap vererek aşı süreci ile ilgili bilgilendirmede bulunmuştur. Gerçekleştirilen seminere Çayırova Kaymakamı Sayın Hasan GÖZEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Azmi Tunç, İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Selim ÇETİNTAŞ katılmıştır.
Seminere katılan öğretmenlere hitap eden Çayırova Kaymakamı Sayın Hasan GÖZEN Covid-19 sürecinin aşılmasında aşılama sürecinin önemine değinmiş, süreçte yer alan tüm eğitim çalışanlarını ve vatandaşlarımızı aşı konusunda doğru bilgi edinerek aşı kampanyalarına destek vermeye davet etmiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL