Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Eğitim Günleri Başlıyor | Kocaelide Bugün

Eğitim Günleri Başlıyor

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şube’sinde MARKA Doğu Marmara Kalkınma Ajansı teknik desteğiyle Satış, Stratejik Pazarlama, Dijital Pazarlama, E-ticaret, Finans ve Kurumsal İnovasyon Yönetimi eğitimleri yapılacak.  ..

Eğitim Günleri Başlıyor

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şube’sinde MARKA Doğu Marmara Kalkınma Ajansı teknik desteğiyle Satış, Stratejik Pazarlama, Dijital Pazarlama, E-ticaret, Finans ve Kurumsal İnovasyon Yönetimi eğitimleri yapılacak.

 

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, üyelerimize yönelik yapılan genel toplantılarda rutin etkinlik faaliyetleri kapsamında ihtiyaç duyulan finans, satış, stratejik pazarlama, e-ticaret-dijital pazarlama ve kurumsal inovasyon konularında üyelerimizden gelen eğitim taleplerinin değerlendirildiğini ve bu amaçla TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak MARKA Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın teknik desteği kapsamında bu eğitimleri yapacaklarını ifade etti. Bu eğitimlerin üyelerimizin taleplerine göre belirlendiğini, eğitimle üyelerin ticari gayretleri, donanımlarının artırılması, bilgi ve kabiliyetlerinin daha etkin kullanılmasına ve en kısa zamanda ekonomik ve genel faydaya dönüştürülmesinin hedeflendiğini söyledi. Başkan Korkmaz, üyelerimizin ticari gelişmişliğinin kazandırılması ve bunlara ilişkin çözümleri analiz edebilme becerisi ve yetkinliklerinin sağlanmasının öncelikli olarak esas alındığını belirtti.

 

TÜMSİAD Gebze Şube’sinde önümüzdeki günlerde başlayacak eğitimlerin her biri 25’er kişi katılımlı ve 8’er saat olmak üzere 5 gün sürecek.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL