Evden Okula, Haydi Anneler Spora

10. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen etkinlikte “Evden Okula, Haydi Anneler Spora’’ projesinde yer alan bayanlarla birlikte Gebze Teknik Üniversitesi’nin ormanlık alanında sabah yürüyüş. Yürüyüş sonunda beslenme ve diyet uzmanı..

Evden Okula, Haydi Anneler Spora

10. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen etkinlikte “Evden Okula, Haydi Anneler Spora’’ projesinde yer alan bayanlarla birlikte Gebze Teknik Üniversitesi’nin ormanlık alanında sabah yürüyüş.

Yürüyüş sonunda beslenme ve diyet uzmanı Dilara Koçak, bayanlara spor yapmanın ve sağlıklı beslenmenin faydalarını anlattı.

SAĞLIKLI YAŞAMIN ŞİFRELERİNİ VERDİ

Gebze Teknik Üniversitesi’nin ormanlık alanında yapılan yürüyüşte Büyükşehir’in kadınların da spor yapabilmesine olanak sağlayan projesi ‘’Evden Okula, Haydi Anneler Spora’’ etkinliğine katılan bayanlar, Başkan Karaosmanoğlu’na eşlik etti. Yürüyüşe beslenme ve diyet uzmanı Dilara Koçak da katıldı.  Başkan Karaosmanoğlu ve bayanlarla birlikte yürüyen Koçak, bayanlara sağlıklı yaşamın şifrelerini anlattı. Sağlıklı beslenme ve spor yapma konusunda bilgiler aktaran Koçak, Başkan Karaosmanoğlu tarafından öncülük edilen yürüyüşlerin ve ‘’Evden Okula, Haydi Anneler Spora’’ projesiyle ev hanımlarının spor yapmaya teşvik edilmesini takdirle karşılandığını belirtti. Başkan Karaosmanoğlu’na halkı spor yapmaya ve sağlıklı yaşamaya öncülük ederek bu konuda projeler yürütmesi sebebiyle teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL