Genel Güncel İzmit Manşetler Spor Yaşam

Fotomer Şahinler’e sponsor oldu

Köyler arası turnuvalar ile adından söz ettiren Şahinler Spor uzun zamandır amatör kulüp olma yolunda ilerliyor. Fotomer Fotoğrafçılık genç sporculara tanıtım ve adet forma sponsoru oldu. İzmit Şahinler sporun tanıtım..

Fotomer Şahinler’e sponsor oldu

Köyler arası turnuvalar ile adından söz ettiren Şahinler Spor uzun zamandır amatör kulüp olma yolunda ilerliyor. Fotomer Fotoğrafçılık genç sporculara tanıtım ve adet forma sponsoru oldu. İzmit Şahinler sporun tanıtım maçında konuşan Şahinler Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Acar, “Biz imkansızlıklar içerisinde 30 kilometre uzaktaki köyümüzden kalkıp yeşil sahalarda futbol oynamak için İzmit’e geliyoruz. Çalışarak gidilen her yolda başarının mutlaka geleceğini inanıyoruz. Bu zorluklar bizi birbirimize bağlıyor. Profesyonelliğe adım attığımız bu yolda bizlere tanıtım ve forma sponsoru olan, Kocaeli düğün fotoğrafçısı Fotomer Fotoğrafçılığa çok teşekkür ederiz”dedi.

İZMİTLİ DÜĞÜN FOTOĞRAFÇISI

Kocaeli Düğün fotoğrafçısı Fotomer Fotoğrafçılık adına konuşan Arkan Haddad, sosyal sorumluluk adına spora da önem verdiklerini belirtti. Spor faaliyetlerinin çocukları ve gençleri yanlış işlerden koruduğunu anlatan Haddad, “Firmamızın imkânları doğrultusunda ellerinden gelen çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, bu yıl İzmitli düğün fotoğrafçısı olarak Şahinler Spor’a forma ve tanıtım sponsoru olduk. Dedi.

ŞAHİNLER’E DRONE İLE TANITIM

Haddad, “Amatör spor takımlarına destek olmak, spor için farkındalık oluşturmak çok önemli. Bu arkadaşlar 30 kilometre öteden kalkıp futbol oynamak için şehre geliyor. Bizde onlara destek olalım diye, profesyonel futbol takımları gibi prestij çekimi yaptık. Tanıtım Filmleri hazırladık, hava çekimleri yaparak sporcuların drone görüntülerini aldık. Bu harekete destek olmalıyız”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL