“Gazetecilik mesleği, şerefli ve onurlu bir meslektir”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Tanıtım Başkanı Yaşar Birgül 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü kutlama mesajı; “Dinamizmini, gücünü ve şevkini hiç bir zaman kaybetmeden, günün her anı haber peşinde koşmak..

“Gazetecilik mesleği, şerefli ve onurlu bir meslektir”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Tanıtım Başkanı Yaşar Birgül 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü kutlama mesajı;

“Dinamizmini, gücünü ve şevkini hiç bir zaman kaybetmeden, günün her anı haber peşinde koşmak ve her şartta görev yapmak kolay değildir. Bu manada; bu güzide mesleğin kıymetli mensupları da her daim halkımız gönlünde yerlerini muhafaza etmişlerdir.

Gazetecilik mesleği, şerefli ve onurlu bir meslektir. Vatandaşı doğru bilgilendiren, habercilikte dürüstlüğü şiar edinen, tarafsız ve objektif habercilik yapan tüm gazeteciler ve basın yayın mensupları saygı duyulacak  bir görev yürütmektedirler. Toplumun olayları doğru bilmelerini ve bilinçlenmelerini sağlayan ilkeli ve dürüst gazetecilerdir. halkın ekonomik ve sosyal refahı, vatandaşın düşünce ve fikir hürriyeti, inanç ve yaşam biçimi ne kadar hür ve kutsalsa ; gazeteciliğin, basın yayının hürriyeti de o kadar kutsaldır. Ülkenin ve vatanın birliğini ve bütünlüğünü, toplumun huzur ve barışını, bireylerin hak ve özgürlüklerini, toplumsal mutabakatı, tarafsız ve objektif haberciliği ilke edinen tüm basın mesuplarının Dünya Gazetecilik Günü’nü kutluyorum” dedi”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL