Eğitim Gebze Genel Güncel Manşetler Yaşam

Gebze Çözüm Lisesinde Ders Zili Çaldı!

Gebze Çözüm Akademi Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına Çozüm Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı’ nın açılış konuşması ile merhaba dedi.. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere seslenen Taşlı konuşmalarında:..

Gebze Çözüm Lisesinde Ders Zili Çaldı!

Gebze Çözüm Akademi Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına Çozüm Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı’ nın açılış konuşması ile merhaba dedi..

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere seslenen Taşlı konuşmalarında: “Sevgili öğrenciler; yeni yılda saygı ve sevgi temeline dayalı ilişkiler kurabilen bireyler olarak kendinizi yetiştirme hedefiyle başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Okumak özgürlüğe kanat çırpmaktır. Okuyarak özgürleşeceğimizi adım adım iyiliği çoğaltarak kötülüğün karşısında iyilerden bir toplum kuracağımıza inancım sonsuz. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimiz, eğitim çalışanları, öğrenciler ve aileler için 2018-2019 eğitim-öğretim yılının verimli, huzurlu geçmesini temenni eder; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL