“Gerekli her türlü destek ve yardımı yapmaya hazırız”

Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu “Barış Pınarı Harekâtı” ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı. Hepimizin can, mal, nesil, eğitim, sağlık, inanç vb hak ve güvenliğimizi korumakla mükellef devletimize karşı açıktan..

“Gerekli her türlü destek ve yardımı yapmaya hazırız”

Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu “Barış Pınarı Harekâtı” ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Hepimizin can, mal, nesil, eğitim, sağlık, inanç vb hak ve güvenliğimizi korumakla mükellef devletimize karşı açıktan veya üstü örtük; ama ekonomik olsun, ama siyasal ve sosyal yapımızın bozulmasına yönelik olsun, ama toprak bütünlüğümüzü parçalamaya yönelik olsun her türlü savaş ve vekalet savaşı olan terörle saldırılar günbegün devam etmektedir.

Bilindiği gibi Ülkemizin güney kara sınırlarına mücavir bölgelerde yaşanan gelişmeler ve süre giden çatışma ortamının milli güvenliğimiz açısından taşıdığı risk ve tehditler artarak devam etmektedir. Ülkemizin milli güvenliğine yönelik ayrılıkçı hareketler, terör tehdidi ve her türlü güvenlik riskine karşı uluslararası hukuk çerçevesinde gerekli her türlü tedbiri almak, Irak ve Suriye’deki terörist örgütlerden ülkemize yönelebilecek saldırıları bertaraf etmek ve kitlesel göç gibi diğer muhtemel risklere karşı halkımızın her türlü güvenliği için ulusal güvenliğimizin idame ettirilmesini sağlamak üzere düzenlenen BARIŞ PINARI HAREKÂTI’nı Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu olarak destekliyoruz ve gerekli her türlü destek ve yardımı yapmaya hazırız.

Devletimizin, komşu ülkelerin toprak bütünlüğüne, milli birliğine, istikrarına vermiş olduğu önem çerçevesinde, vekalet savaşı sürdüren terörist gruplar pkk/pyd-ypg, daeş’in etnik temelli ayrılıkçılığa yönelik saldırıları, bölgesel barışa, istikrara ve ülkemizin güvenliğine doğrudan tehdit oluşturmaktadır.Başta abd, ingiltere, fransa, almanya, İsrail, rusya vb küresel şer odaklarının desteğiyle güney sınırlarımızdaki oldubittinin ortadan kaldırılması gerekmektedir. Bunu gerçekleştirmek üzere düzenlenen BARIŞ PINARI HAREKATI’nı Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu olarak destekliyoruz ve gerekli her türlü destek ve yardımı yapmaya hazırız.

Bugüne kadar sıcak çatışma olmadan diplomasinin tüm kanallarını kullanarak sorunları çözmeye çalışan ülkemizin muhatapları sorumluluklarını yerine getirmemiş, tüm kapıları kapatmıştır. Tek ve son seçeneğimiz sıcak çatışma kalmıştır. Bugünden itibaren Mehmetçiğimizin ve Peygamber Ocağı olarak tanımladığımız gözbebeğimiz ordumuzun havada karada ve denizde seferde olduğu bilinciyle;siyasi hesapları, hırslarımızı, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir kenara bırakarak, vatandaşlık bilinci ve olgunluğuyla yurt içinde sükûnetin sağlanmasında her türlü katkıyı sergilemeliyiz.

Özellikle Türk, Kürt, Arap vb milletlerimiz arasında ve diğer konularda ayrımcılık yaparak fitne tohumları ekmeye çalışanlara karşı hepimiz hazırlıklı olup, yetkili, güvenilir ve resmi makamların beyanatlarını esas alarak yurtiçindeki sükûneti sağlamalıyız. Şüpheli görülen her türlü şahıs, olay, paylaşım gibi olgulara karşı dikkatli olup toplumu hareketlendirmeye yönelik olarak şehrimizin kalabalık meydanlarında harekete geçmesi muhtemel provokatörlere karşı uyanık olmalıyız. 15 Temmuz’da birliğimize, bütünlüğümüze yönelik darbe görünümlü işgale karşı nasıl bir Millet olduğumuzu tüm dünyaya gösterdiysek veşimdi de Ordumuz seferdeyken bize yakışan tek şey ülke ve ümmet olarak tek yumruk olmaktır.Unutmayalımki; Dolar’ın yeri dolar ama Vatanın yeri dolmaz.

BARIŞ PINARI HAREKATI’nı Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu olarak destekliyoruz ve gerekli her türlü destek ve yardımı yapmaya hazırız.

Cenab-ı Allah Yar ve Yardımcımız olsun, Gazamız şimdiden mübarek olsun!

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL