Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gözene Veda Ziyareti | Kocaelide Bugün

Gözene Veda Ziyareti

Saadet Partisi’nden Gözene Veda Ziyareti   Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, İstanbul Vali yardımcılığı görevine atanan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e veda ziyaretinde bulundu. Aydemir, Gözen’e Teşekkür Etti Saadet..

Gözene Veda Ziyareti

Saadet Partisi’nden Gözene Veda Ziyareti

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, İstanbul Vali yardımcılığı görevine atanan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e veda ziyaretinde bulundu.

Aydemir, Gözen’e Teşekkür Etti

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, geçtiğimiz gün beraberinde Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut, Mali komite Başkanı Beyler Eryılmaz, İdari Amir Cafer Demirel ve ilçe sekreteri Yusuf Ecevit ile birlikte ‘’2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’’ ile İstanbul Vali yardımcılığı görevine atanan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e veda ziyaretinde bulundu. Aydemir yaptığı açıklamada ‘’5 Yıllık görev süreniz boyunca gerek idari boyutta gerekse sosyal ilişkilerde Çayırova’ya yaptığınız hizmet ve katkılarınız için partim ve Çayırova halkı için teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde de aynı şekilde başarılı olmanızı temenni ederim’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gözen Memnun Oldu

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Çayırova ilçesinin her zaman içinde ayrı bir yeri olacağını ifade etti. Ziyaret, birlikte hatıra fotoğrafı karesi ile noktalandı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL