‘’Güzel Sanatlar Sergisi’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümünün yılsonu eserleri Gar Sanat Galerisinde sergilenmeye başlandı. Güzel Sanatlar Bölümünün 96 öğrencisi tarafından yapılan çini, seramik ve resim ’den oluşan karma sergi 09..

‘’Güzel Sanatlar Sergisi’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümünün yılsonu eserleri Gar Sanat Galerisinde sergilenmeye başlandı. Güzel Sanatlar Bölümünün 96 öğrencisi tarafından yapılan çini, seramik ve resim ’den oluşan karma sergi 09 Mayıs’a kadar sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

09 MAYISA KADAR AÇIK

Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümü eğitmenleri, Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu ve Büşra Bayram’ın kursiyerleri tarafından yapılmış çini, seramik ve resim eserleri ücretsiz olarak 02-09 Mayıs tarihinde Gar Sanat Galerisinde sergilenecek. Sergi açılışında Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümü Sorumlusu Mahmut Emekli tarafından eğitmenler, Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu ve Büşra Bayram’a çiçek takdim edildi. Sanatseverler tarafından sergilenen eserler beğeniyle karşılandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL