Hartamacı’dan ‘Eczacılar Günü’ Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe başkanı  Çetin Hartamacı ’25 Eylül Eczacılar günü’ dolayısıyla açıklama yaptı. Hartamacı açıklamasında “İnsan ırkının var olduğu en eski tarihlerden beri bilinen belki de en eski..

Hartamacı’dan  ‘Eczacılar Günü’ Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe başkanı  Çetin Hartamacı ’25 Eylül Eczacılar günü’ dolayısıyla açıklama yaptı.

Hartamacı açıklamasında “İnsan ırkının var olduğu en eski tarihlerden beri bilinen belki de en eski meslek gruplarından biri olan eczacılık mesleği, insan sağlığını iyileştirmek gibi son derece kutsal bir görevi üstlenmekte. Çünkü toplum sağlığının korunması ve devamı için dünyadaki gelişmeleri sürekli olarak takip eden eczacılar, sermayesi sadece kendi emeği olan bir meslek grubunun üyeleridir. Hastalarıyla arasındaki koparılamayacak olan organik bağı ve insan sağlığı merkezli hizmetleri sayesinde, dün var olduğu gibi yarın da insanlığa hizmet için çalışmaya devam edecektir.

Bin yıllık geçmişinden güç alan, sağlıklı nesillerin sürekliliği için yüzü daima geleceğe dönük olan eczacılar, mesleğe duyduğu sevgiyi ve heyecanı sürekli büyüterek yaşatıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe başkanlığı olarak, tekrar ülkemizdeki ve dünyadaki Eczacılarımızın bu önemli günlerini kutluyor, yüreklerinde taşıdıkları meslek aşkını hiç yitirmemelerini temenni ediyoruz.”dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL