Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Hedef Olma Hedefsiz Kalma" | Kocaelide Bugün

“Hedef Olma Hedefsiz Kalma”

Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Bağımlılıkla Mücadele Derneğinin katkılarıyla getirilen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün “Hedef Olma Hedefsiz Kalma” Projesi Kapsamında Uyuşturucuyla Mücadele..

“Hedef Olma Hedefsiz Kalma”
Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Bağımlılıkla Mücadele Derneğinin katkılarıyla getirilen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün “Hedef Olma Hedefsiz Kalma” Projesi Kapsamında Uyuşturucuyla Mücadele İçin Hazırlanan Narkotik Eğitim Tırı’nı gezdi.
Programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Şenol Ergüney, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Bağımlılıkla Mücadele Dernek Başkanı Ömer Karataş, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün “Hedef Olma Hedefsiz Kalma” Projesi Kapsamında Uyuşturucuyla Mücadele İçin Hazırlanan ve ilimize getirilen Narkotik Eğitim Tırı’nı gezerek, yetkililerden bilgi aldı.
Narkotik Eğitim Tırı’nı gezmelerin ardından Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Gençlerimizi ve bütün insanları tehdit eden uyuşturucu  ile mücadele konusunda Kocaeli Valiliği olarak önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Bu kapsamda İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün  hazırlamış olduğu narkotik tırını da Kocaeli’mize getirerek gençlerimizin buradan geçerek bilinç düzeylerinin artırılmasını hedefledik. Bir haftadır devam eden kitap fuarına çok sayıda ziyaretçi geliyor. Bu kapsamda fuarın  önüne yerleştirmiş olduğunuz bu tırı daha çok insanımızın ziyaret etmesine imkan sağladık. Buradaki arkadaşlarımız uyuşturucunun zararlarını, bağımlılık konusundaki ortaya çıkan özel durumları buraya gelen kişilere aktarıyorlar. Toplum bilincinin artırılması uyuşturucu ile mücadele konusunda herkese önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. Bunu sadece emniyet teşkilatımızdan değil toplumun her kesiminden bu alanda çalışmalar yapmalarını beklemekteyiz. Herkesin yapabileceği mutlaka bir şeyler vardır. Top yekûn bir mücadele olduğunda uyuşturucu ile mesafe alınabilir. Bu konuda bağımlılıkla mücadele konusunu da gerek uyuşturucu madde bağımlılığını, gerek sigara ve alkol bağımlılığı, gerekse elektronik bağımlılığı gibi üç alanda da yürütülen önemli çalışmalar var. Ben bu projede görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyen Vali tüm katılımcılara teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL